Zaštita privatnosti

Izjava o zaštiti osobnih podataka kupaca

 
Tvrtka Herbarium d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza prilikom kupnje proizvoda na internet trgovini www.caj.hr, a koja je u vlasništvu tvrtke Herbarium d.o.o..
 
Tvrtka Herbarium d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora u upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke o tome da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za obavijesti i marketing.
 
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i uključeni poslovni partneri tvrtke Herbarium d.o.o. i njene Internet trgovine www.caj.hr odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
 
Sigurnost online plaćanja karticom
 
Plaćanje na www.caj.hr internet trgovini osigurano je sustavom e-ToMiTreba Raiffeisenbank Austria d.d.  za Internet naplatu kartičnim poslovanjem koji jamči sigurnost internetske kupovine zahvaljujući primjeni tzv. 3D sigurnosnih standarda propisanih od strane Visa Internationala (Verified by Visa) i MasterCard Worldwide (MasterCard Secure Code).
 
3D Secure svjetski je sigurnosni standard koji omogućava autentikaciju korisnika kartice. RBA e-ToMiTreba rješenje koristi SSL kriptiranje s 1024 bitnim ključem. Do sada s navedenim SSL kriptiranjem nije zabilježen slučaj kompromitacije podataka.
 
Prihvaćene kartice:

Cirrus Maestro, Mastercard, VISA, VISAELECTRON