Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Naranča i cimet / Orange and Cinammon

Naranča s
cimetom i kurkumom

Omiljeni okus Naturavita čaja oduševit će vas aromom. Kurkuma jača i njeguje organizam i djeluje protuupalno te smanjuje nadutost i probleme s crijevima. Cimet pomaže kod upala i infekcija, a poboljšava i koncentraciju. Pripremite šalicu čaja i dozvolite ljekovitom bilju da vam bude najbolji saveznik tijekom zime. U toplini vašeg doma uz kolačiće i topao čaj dajte snagu svom tijelu pomoću vitamina i učinite ga opet vitalnim.

divider

KUŠAJTE OSTALE ČAJEVE

čajnik / teapot čajnik / teapot

Čaj je eliksir života.

Lao Tzu
kineski filozof

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2023
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita