Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Stress free

Naturavita Stress Free je mirisna kombinacija najjačih prirodnih sastojaka u borbi protiv stresa, zabrinutosti i nervoze. Ovaj čaj mješavina je tri ključne biljke opuštajućeg djelovanja – moćne valerijane za smirivanje osjećaja nervoze i tjeskobe, metvice za opuštanje mišića te mirisne lavande koja učinkovito opušta živčani sustav. Aktivne tvari iz ovog čaja apsorbiraju se u organizmu, dok eterična ulja u toploj šalici u trenutku djeluju aromaterapijski.

divider

KUŠAJTE OSTALE ČAJEVE

čajnik / teapot čajnik / teapot

Kako se vodom peremo izvana, tako se čajem peremo iznutra.

kineska izreka

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2023
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita