Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Opći uvjeti korištenja

Kao vlasnik internet stranice www.spidergrupa.hr i pripadajućih domena, ove opće uvjete korištenja propisuje Spider grupa d.o.o., Petra Preradovića 183, 33405 Pitomača. Posjetitelj internet stranica www.spidergrupa.hr (u daljnjem tekstu: Stranica) je svaka osoba, koja pristupi internet domenama koje su vezane uz sadržaj postavljen na Internet stranici www.spidergrupa.hr i pregledava sadržaj na istoj, u isto vrijeme prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja.

Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika Stranica i njenih usluga sastavljeni su s ciljem zaštite posjetitelja i ostalih korisnika Interneta od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između Stranica i posjetitelja koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Hrvatske. Slijedeći uvjete korištenja posjetitelj osigurava sebi i drugim posjetiteljima ugodnije i produktivnije korištenje Stranica.

1. Opći uvjeti korištenja

1.1. Posjetitelj koristi sadržaj Stranica i Internet isključivo na svoj rizik. Spider grupa d.o.o. ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za štete koje posjetitelj pretrpi korištenjem sadržaja Stranica.

1.2. Internet je međunarodna računalna mreža koju Spider grupa d.o.o. direktno ne kontrolira već je na nju samo vezana te zbog toga ne može garantirati dostupnost usluge koje direktno ne kontrolira.

2. Sadržaj komunikacija (informacije i podaci kojima korisnik pristupa)

2.1. Stranica pruža pristup do podataka smještenih na serverima ili dobavljenih preko dobavljača Internet usluga. Posjetitelj snosi odgovornost za od strane posjetitelja pružene podatke i podliježe rizicima koji su vezani za sadržaj, točnost ili korisnost istih podataka dobavljivih s Interneta ili Stranica.

2.2. Posjetitelj se slaže da Spider grupa d.o.o. zadržava pravo, u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti ograničiti ili ukinuti prava pristupa svojim uslugama ukoliko posjetitelj koristi sadržaj na zakonom nedozvoljene načine. Posjetitelj se slaže da Spider grupa d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve štete koje nastaju ograničavanjem ili ukidanjem korištenja usluga zbog neprihvatljivog ili nedozvoljenog načina korištenja. Neprihvatljivim ili nedozvoljenim načinom korištenja Stranica pored ostalog smatra se osobito:

a. Nezakoniti sadržaj – Posjetitelj ne smije objavljivati ili prenositi podatke koje krše postojeće pravne propise.

b. Neistinite informacije – Posjetitelj se slaže da neće objavljivati ili prenositi podatke za koje zna ili bi trebao znati da su neistinite, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim posjetiteljima.

c. Neistinito oglašavanje – Posjetitelj ne smije objavljivati ili prenositi promotivne i reklamne materijale koji sadrže neistinite informacije, zavaravajuće navode ili tvrdnje. Posjetitelj se slaže da neće drugim posjetiteljima i ostalim korisnicima Interneta ili korisnicima mobilnih uređaja slati ili prenositi reklamne ili promotivne materijale bez njihovog pristanka ili traženja te da ih neće objavljivati na mjestima koja za takve materijale nisu predviđena.

d. Objavljivanje, prenošenje ili slanje zaštićenih sadržaja – Posjetitelj ne smije objavljivati osobne i tajne podatke neke osobe, tvrtke, servisa ili drugog subjekta. Posjetitelj se slaže da neće objavljivati, slati ili prenositi vrijeđajuće sadržaje.

e. Lažno predstavljanje – Posjetitelj se obvezuje da se neće lažno predstavljati pri korištenju Stranica.

f. Lančana pisma – Posjetitelj se obvezuje da neće objavljivati, slati ili prenositi sadržaje koji nude usluge ili proizvode u obliku lančanih pisama.

g. Neprikladni sadržaji – Posjetitelj se obvezuje da neće objavljivati sadržaje za na to neprikladnim mjestima i u neprikladnim formama.

2.3. Posjetitelj se obvezuje da neće koristiti servise i servere koji bi mogao na bilo koji način ugroziti njihov normalan rad.

2.4. Spider grupa d.o.o. ima pravo, u slučaju sumnje na zloupotrebu, kontrolirati sadržaj koji korisnici postavljaju na njegove servere. Spider grupa d.o.o. može osigurati trenutno uklanjanje sadržaja koji su u suprotnosti s ovim Općim uvjetima korištenja.

2.5. Spider grupa d.o.o. ima pravo distribuirati registriranim posjetiteljima informativne poruke e-mailom, SMS-om ili pisanim putem kojima obavještava svoje registrirane posjetitelje o promjenama usluga, novim uslugama, poboljšanjima servisa i drugim informacijama vezanih za korištenje Stranica.

3. Vrijednosni sadržaji i ostala prava

3.1. Posjetitelj pristaje da ukoliko unosi putem sučelja, te iz vlastitih namjera podatak koji ima vrijednost da će unesene podatke isključivo koristiti sukladno zakonima i propisima Republike Hrvatske.

4. Prekid korištenja servisa

4.1. Spider grupa d.o.o. će prekinuti pravo posjetitelja na korištenje usluga Stranica bez obavijesti samo ukoliko se posjetitelj ne pridržava ovih Općih uvjeta korištenja.

4.2. U drugim slučajevima, uz obavijest i objašnjenje posjetiteljima, Spider grupa d.o.o. ima pravo posjetitelju prekinuti korištenje usluga Stranica.

4.3. Spider grupa d.o.o. će pod jednakim uvjetima svojim korisnicima pružiti neometan i slobodan pristup uslugama Stranica.

4.4. Spider grupa d.o.o. ima pravo zatražiti od korisnika nadoknadu troškova koji su izazvani neprihvatljivim i nedozvoljenim korištenjem usluga internet Stranic

5. Zaštita privatnosti

 

5.1. Spider grupa d.o.o. jamči svojim posjetiteljima da podatke koje prikupi pri registraciji neće davati, ustupati niti prodavati trećim osobama. Podaci koje posjetitelj dostavi pri registraciji nisu dostupni nijednoj osobi izvan Spider grupa d.o.o.-a. 

5.2. Spider grupa d.o.o. na Stranica donosi i linkove na vanjske stranice koje Spider grupa d.o.o. ne održava i koje nisu nastale u sklopu Stranica .U slučaju posjeta tim stranicama Spider grupa d.o.o. posjetiteljima ne može jamčiti zaštitu podataka jer Spider grupa d.o.o. ne održava te stranice i ne odgovara za njihov sadržaj.

čajnik / teapot čajnik / teapot

Kako se vodom peremo izvana, tako se čajem peremo iznutra.

kineska izreka

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2023
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita