Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Naša priča uvodna slika / Our story intro

Samo čaj

Mi smo Naturavita čaj. Zamišljeni, odsanjani i proizvedeni u Hrvatskoj.

Mi smo stručnjaci za čaj. Kao obitelj smo posvećeni i predani samo čaju. Naša su polja prepuna cvjetova kamilice i crnog sljeza i obogaćena listovima matičnjaka i mirisne mente. Nošeni obiteljskim duhom i ponosom, na plantažama u Pitomači proizvodimo samo čaj brinući o bilju od polja do šalice.

Razvijamo okuse čaja koji se mijenjaju s vama: okuse za moderne i dinamične ljude koji se usuđuju istraživati sve što čaj može pružiti.

Naša je priča samo o čaju.
Bez velikih i lažnih obećanja. Bez puno priče.
Mi smo Naturavita. Samo čaj.

divider

Tko stoji iza naturavite?

Obitelj Nemčević

Od skromnih početaka do gospodarskog lidera

Ideja vodilja bile su jednostavne četiri riječi: „Od polja do stola“. Uronivši u poduzetničke vode početkom devedesetih, u doba kada je hrvatsko poduzetništvo bilo potpuna nepoznanica, hrabra i ambiciozna Jasna Nemčević je uz pomoć svoje obitelji stvorila prepoznatljivo, uspješno gospodarsko ime na domaćem i stranom tržištu – Spider grupu d.o.o. iz Pitomače, koja se sastoji od pet povezanih društava specijaliziranih za uzgoj, preradu i opremanje proizvoda od ljekovitoga i aromatičnog bilja.

Brend Naturavita rođen je u obitelji koja je godinama vođena strašću, njeguje ekološku proizvodnju na vlastitim površinama i drži najviše standarde kvalitete u proizvodnji ljekovitih čajeva, ulja i ostalih proizvoda. Da „najljepši i najbolji pogled dolazi s planine na koju se najteže uspeti“ dokazala je Jasna krenuvši od potpune nule vjerujući u sebe, svoje sposobnosti i jednostavne četiri riječi s početka priče. Svojom je idejom uspjela motivirati i supruga Nikolu, magistra agronomije, s kojim je uložila svu snagu, znanje i iskustvo te su se ubrzo specijalizirali za otkup, preradu i izvoz ljekovitog bilja, posebno kamilice. Njihova je tvrtka postala jedna od prvih koje su bez posrednika izvozile bilje u Njemačku, Italiju, Austriju i Mađarsku.

Zajedničkim snagama, vjerom u uspjeh te uz veliku strast za posao, Jasna i Nikola uspješno su spojili privatno i poslovno te sve vrijednosti kasnije prenijeli na svoju djecu, Dianu i Denisa, koji su danas vrlo važne karike u poslovanju Spider grupe. Sin Denis predsjednik je uprave tvrtke te nositelj titule najboljeg mladog menadžera u Hrvatskoj za 2015. godinu, dok je kći Diana Bartolić direktorica za kvalitetu, nabavu i opće poslove.

čajnik / teapot čajnik / teapot

Čaj je eliksir života.

Lao Tzu
kineski filozof

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2023
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita