Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Naša priča uvodna slika / Our story intro

Samo čaj

Mi smo Naturavita čaj. Zamišljeni, odsanjani i proizvedeni u Hrvatskoj.

Mi smo stručnjaci za čaj. Kao obitelj smo posvećeni i predani samo čaju. Naša su polja prepuna cvjetova kamilice i crnog sljeza i obogaćena listovima matičnjaka i mirisne mente. Nošeni obiteljskim duhom i ponosom, na plantažama u Pitomači proizvodimo samo čaj brinući o bilju od polja do šalice.

Razvijamo okuse čaja koji se mijenjaju s vama: okuse za moderne i dinamične ljude koji se usuđuju istraživati sve što čaj može pružiti.

Naša je priča samo o čaju.
Bez velikih i lažnih obećanja. Bez puno priče.
Mi smo Naturavita. Samo čaj.

divider

Tko stoji iza naturavite?

Obitelj Nemčević

Od skromnih početaka do gospodarskog lidera

Ideja vodilja bile su jednostavne četiri riječi: „Od polja do stola“. Uronivši u poduzetničke vode početkom devedesetih, u doba kada je hrvatsko poduzetništvo bilo potpuna nepoznanica, hrabra i ambiciozna Jasna Nemčević je uz pomoć svoje obitelji stvorila prepoznatljivo, uspješno gospodarsko ime na domaćem i stranom tržištu – Spider grupu d.o.o. iz Pitomače, koja se sastoji od pet povezanih društava specijaliziranih za uzgoj, preradu i opremanje proizvoda od ljekovitoga i aromatičnog bilja.

Brend Naturavita rođen je u obitelji koja je godinama vođena strašću, njeguje ekološku proizvodnju na vlastitim površinama i drži najviše standarde kvalitete u proizvodnji ljekovitih čajeva, ulja i ostalih proizvoda. Da „najljepši i najbolji pogled dolazi s planine na koju se najteže uspeti“ dokazala je Jasna krenuvši od potpune nule vjerujući u sebe, svoje sposobnosti i jednostavne četiri riječi s početka priče. Svojom je idejom uspjela motivirati i supruga Nikolu, magistra agronomije, s kojim je uložila svu snagu, znanje i iskustvo te su se ubrzo specijalizirali za otkup, preradu i izvoz ljekovitog bilja, posebno kamilice. Njihova je tvrtka postala jedna od prvih koje su bez posrednika izvozile bilje u Njemačku, Italiju, Austriju i Mađarsku.

Zajedničkim snagama, vjerom u uspjeh te uz veliku strast za posao, Jasna i Nikola uspješno su spojili privatno i poslovno te sve vrijednosti kasnije prenijeli na svoju djecu, Dianu i Denisa, koji su danas vrlo važne karike u poslovanju Spider grupe. Sin Denis predsjednik je uprave tvrtke te nositelj titule najboljeg mladog menadžera u Hrvatskoj za 2015. godinu, dok je kći Diana Bartolić direktorica za kvalitetu, nabavu i opće poslove.

čajnik / teapot čajnik / teapot

Čaj je eliksir života.

Lao Tzu
kineski filozof

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2022
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita

Centar za postavke privatnosti

Nužne

Kolačići koje koristimo kako bi vaše korištenje www.Naturavita-tea.com stranice bilo brzo, ugodno i sigurno. Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice i ne mogu biti isključeni. Obično se postavljaju kao reakcija na vaše radnje kao što su: postavke privatnosti, prijava, popunjavanje obrazaca.

Marketing

Ovi kolačići se koriste kako bismo prikazali Vama relevantne oglase. Služe sprečavanju ponovnog pojavljivanja istog oglasa i osiguravaju ispravno isporučivanje oglasa na temelju vaših preferencija.

Facebook

Analytics

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice. Oni nam pomažu saznati koje su stranice popularne, a koje manje popularne. Pomažu nam vidjeti kako se posjetitelji kreću na web stranici. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju agregirane su i stoga anonimne. Nećemo znati kada ste posjetili našu stranicu ako ne dopustite ove kolačiće.

Google Analytics

Functional

Onemogućavanjem ovih kolačića ne možete pristupiti video sadržajima na našoj stranici

YouTube