Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Čajni smoothie za svježinu do kraja ljeta

Ljetni vrući dani lakše se podnose uz hladne i svježe smoothieje, a ako u njih dodate još i voćni Naturavita čaj, možete biti sigurni da će oni postati vaše omiljeno ljetno osvježenje. Svoj smoothie možete upotpuniti smrznutim voćem koje će ga obogatiti okusom i vitaminima potrebnim nakon cijelog dana na suncu.

SMOOTHIE ZA MLADOLIK IZGLED KOŽE

Iznimno hranjivo voće koje čuva zdravlje i jača otpornost organizma su acai bobice. One se brinu za mladolik izgled kože, a ujedno su bogate antioksidantima. Osim što pomažu održati zdravlje organizma, acai bobice pomažu pri mršavljenju.

Savršeno za ljetne mjesece. Smoothie od acai bobica i malina možete lako napraviti uz pomoć Naturavita čaja acai malina i nekoliko hranjivih voćki za teksturu. Pomiješajte bananu, acai bobice, malinu i voćku po izboru te dodajte rashlađeni Naturavita čaj. Osvježenje je zajamčeno već pri prvom gutljaju.

DETOKS SMOOTHIE

Ljetne vrućine podnošljivije su uz rashlađeni Naturavita čaj detoks smoothie. Možda već znate, ali aroniju nazivaju najzdravijom biljkom na svijetu, a crni ribiz poznat je po tome da obiluje vitaminom C i antioksidantima. Kada se ove dvije biljke spoje u ukusni ljetni smoothie, u vašem organizmu nema mjesta toksinima.

Svoj detoks smoothie napravite s bananom ili avokadom te dodajte rashlađeni Naturavita čaj aronija, jabuka, crni ribiz, uz razno voće po izboru. Sigurni smo da će vam tijelo biti zahvalno na dozi osvježenja i vitamina.

SMOOTHIE S OKUSOM DJETINJSTVA

Svi se sjećamo poznatog mirisa kruške, jabuke, šljive i bakine kuhinje. Pokušajte sada tu aromu zamisliti u hladnoj verziji voćnog smoothieja. Naoružajte se voćem po izboru i dodajte rashlađen Naturavita čaj.

Vaše će popodnevno opuštanje biti pravo osvježenje uz okus djetinjstva, a sigurno će i vaši mališani tražiti jedan.

čajnik / teapot čajnik / teapot

Ne postoji problem na zemlji koji se ne može ublažiti vrućom kupkom i šalicom čaja.

Jasper Fforde

britanski književnik

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2023
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita