Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Novi čajevi koji prate tvoj tempo života

Naturavita funkcionalni čajevi Slim i Detox dva su nova proizvoda kojima naglašavamo važnost brige o zdravlju vašeg organizma.

Predstavljamo ti dva nova proizvoda unutar linije funkcionalnih čajeva – Slim i Detox, a postojeće čajeve unutar linije smo uklopili u novi koncept osvježenim dizajnom ambalaže i promjenom naziva samih proizvoda – Breathe, Balance i Boost.

Prateći globalne trendove, Naturavita predstavlja proizvode koji su namijenjeni svima onima koji vode brigu o prehrani te uravnoteženom načinu života i koji uživaju u blagodatima čaja tijekom cijele godine, a ne isključivo u zimskom periodu. Ovi čajevi prate tempo ubrzanog života te su idealni za svakoga tko brine o sebi i želi ostati zdrav i u dobroj formi.

„Ponudu čajeva i naš asortiman redovno ciljano širimo osluškujući potrebe i želje naših kupaca. Tako se razvila i nadopunila i ova linija funkcionalnih čajeva. Osim što sa sobom nose već dobro poznate blagodati koje su istaknute i samim nazivima čajeva Slim, Detox, Balance, Boost i Breathe, pomno birani i kombinirani sastojci pružaju ukusne i bogate napitke u kojima će svi zasigurno uživati”, izjavio je Denis Nemčević, predsjednik uprave Spider Grupe.

Pomno birani prirodni sastojci naših funkcionalnih čajeva omogućuju čajoljupcima ne samo uživanje u okusu svog omiljenog napitka, već i doprinose zdravlju organizma te mogu ublažiti neke zdravstvene tegobe poput suhog kašlja, nesanice, stresa i problema s probavnim sustavom. Čajevi su pakirani u biorazgradivu ambalažu, u praktičnim filtar-vrećicama unutar aroma omotača koji održavaju čaj svježim i bogatog okusa kako bi ih uvijek imali pri ruci.

Detox čaj sadrži metvicu koja pridonosi zdravlju probavnog sustava, maslačak za održavanje normalnih funkcija jetre te stolisnik koji doprinosi metabolizmu masti.

Slim je pripremljen od različitog bilja te sadrži mate koji doprinosi mršavljenju i metabolizmu masti, bazgu koja pomaže u kontroli tjelesne mase te koprivu poznatu po diuretskom učinku.

Balance je čajna mješavina metvice, matičnjaka i naranče koji će se, nakon stresnog radnog dana, svojim umirujućim svojstvima idealno uklopiti u trenutke opuštanja i pomoći mirnijem snu, a nota naranče osnažit će imunitet.

Boost je inovativna kombinacija guarane, đumbira i čilija, kao savršen odabir za prirodno podizanje energije i raspoloženja, a pomaže i pri uspješnijem mršavljenju kao i jačanju imuniteta.

Tu je još i Breathe koji uspješno umiruje suhi kašalj, olakšava disanje te smiruje većinu simptoma respiratornih infekcija i snažno pridonosi zdravlju dišnog sustava zbog čega je idealan za ovo vrijeme prehlada, gripe i sveprisutnog koronavirusa.

Redovitom konzumacijom Naturavita funkcionalnih čajeva, ritual ispijanja čajeva digni na višu razinu jer, osim uživanja u trenutku ispijanja, oni pomažu da postaneš ili ostaneš zdrav.

novi funkcionalni
čajnik / teapot čajnik / teapot

Kako se vodom peremo izvana, tako se čajem peremo iznutra.

kineska izreka

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2024
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita