Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Otputuj kamo poželiš za 10.000 kuna!

Nagradna igra je završena!
Hvala svima na sudjelovanju, a sretnim dobitnicima čestitamo i želimo sretan put!
Popis dobitnika potražite ovdje.

 

Svatko od nas ima svoj razlog zašto voli putovati i uputiti se u nepoznato. Osim što nas sama pomisao na putovanje ispunjava uzbuđenjem i srećom, putovanja nas i uče. Putovanja nas mijenjaju. Zahvaljujući njima proširujemo vidike, stječemo nova iskustva i često više cijenimo ono što imamo.

Upravo je zato za vas Naturavita pripremila super nagradnu igru!

Spakirati kofere i otputovati na destinaciju po izboru i u društvu po izboru? Zvuči primamljivo?

Od 1. studenoga do 31. prosinca 2019. kupnjom 2 Naturavita čaja na jednom računu u Spar i Interspar prodavaonicama možeš sudjelovati u nagradnoj igri. Putovanje i broj osoba je po tvojem izboru u vrijednosti 10.000 kn i u organizaciji putničke agencije Atlas, a možeš ga iskoristiti do 30. lipnja 2020.

Tu su i druge nagrade – čak 8.500 kn u Spar poklon-karticama, kao stvoreno za šoping iz snova.

Sudjelovanje:

Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali jest poslati ključnu riječ NATURAVITA, broj računa i osobne podatke na broj 60060 (primjer: NATURAVITA, 12345, Iva Babic, Gajeva 5, 10000 Zagreb). Cijena poruke je 2,40 kn (PDV uključen), a račun spremite kao dokaz kupnje. Pravila nagradne igre objavljena su na www.it1.hr.

Sada je vrijeme da počneš razmišljati koga povesti i kamo se uputiti! 

Sretno!

Pronađi svoj omiljeni čaj.  

čajnik / teapot čajnik / teapot

Ne postoji problem na zemlji koji se ne može ublažiti vrućom kupkom i šalicom čaja.

Jasper Fforde

britanski književnik

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2023
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita