Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Otputuj kamo poželiš za 10.000 kuna!

Nagradna igra je završena!
Hvala svima na sudjelovanju, a sretnim dobitnicima čestitamo i želimo sretan put!
Popis dobitnika potražite ovdje.

 

Svatko od nas ima svoj razlog zašto voli putovati i uputiti se u nepoznato. Osim što nas sama pomisao na putovanje ispunjava uzbuđenjem i srećom, putovanja nas i uče. Putovanja nas mijenjaju. Zahvaljujući njima proširujemo vidike, stječemo nova iskustva i često više cijenimo ono što imamo.

Upravo je zato za vas Naturavita pripremila super nagradnu igru!

Spakirati kofere i otputovati na destinaciju po izboru i u društvu po izboru? Zvuči primamljivo?

Od 1. studenoga do 31. prosinca 2019. kupnjom 2 Naturavita čaja na jednom računu u Spar i Interspar prodavaonicama možeš sudjelovati u nagradnoj igri. Putovanje i broj osoba je po tvojem izboru u vrijednosti 10.000 kn i u organizaciji putničke agencije Atlas, a možeš ga iskoristiti do 30. lipnja 2020.

Tu su i druge nagrade – čak 8.500 kn u Spar poklon-karticama, kao stvoreno za šoping iz snova.

Sudjelovanje:

Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali jest poslati ključnu riječ NATURAVITA, broj računa i osobne podatke na broj 60060 (primjer: NATURAVITA, 12345, Iva Babic, Gajeva 5, 10000 Zagreb). Cijena poruke je 2,40 kn (PDV uključen), a račun spremite kao dokaz kupnje. Pravila nagradne igre objavljena su na www.it1.hr.

Sada je vrijeme da počneš razmišljati koga povesti i kamo se uputiti! 

Sretno!

Pronađi svoj omiljeni čaj.  

čajnik / teapot čajnik / teapot

Ne postoji problem na zemlji koji se ne može ublažiti vrućom kupkom i šalicom čaja.

Jasper Fforde

britanski književnik

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2022
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita

Centar za postavke privatnosti

Nužne

Kolačići koje koristimo kako bi vaše korištenje www.Naturavita-tea.com stranice bilo brzo, ugodno i sigurno. Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice i ne mogu biti isključeni. Obično se postavljaju kao reakcija na vaše radnje kao što su: postavke privatnosti, prijava, popunjavanje obrazaca.

Marketing

Ovi kolačići se koriste kako bismo prikazali Vama relevantne oglase. Služe sprečavanju ponovnog pojavljivanja istog oglasa i osiguravaju ispravno isporučivanje oglasa na temelju vaših preferencija.

Facebook

Analytics

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice. Oni nam pomažu saznati koje su stranice popularne, a koje manje popularne. Pomažu nam vidjeti kako se posjetitelji kreću na web stranici. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju agregirane su i stoga anonimne. Nećemo znati kada ste posjetili našu stranicu ako ne dopustite ove kolačiće.

Google Analytics

Functional

Onemogućavanjem ovih kolačića ne možete pristupiti video sadržajima na našoj stranici

YouTube