Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Povratak obavezama lakši je uz šalicu čaja

Ljeto je na zalasku, alarm zvoni sve ranije i većina nas se ne osjeća ugodno pri povratku radnim obavezama i rutini na koju smo zaboravili tijekom godišnjeg odmora. Dok ljetni mjeseci potiču pozitivne i drukčije emocije, rujan nas asocira na hladnije vrijeme i na radnu svakodnevicu punu stresa i nagomilanih zadataka. Naturavita zna kako lakše preživjeti dobro poznati “kolovoz blues”.

KAMILICA ZA KVALITETAN SAN

Čaj od kamilice od davnina je poznat kao napitak iznimno umirujućeg svojstva, a sigurno ste barem jednom čuli da će pomoći da lakše utonete u san. Od sna vrlo često krademo kada nam nedostaje vremena za svakodnevne zadatke koje ne stignemo obaviti tijekom radnog vremena i zato se ujutro osjećamo bezvoljno, mrzovoljno i često s glavoboljom.

Promijenite tu lošu naviku i prije spavanja popijte šalicu Naturavita čaja od kamilice koji će opustiti vaše misli i probavne mišiće.

ŠIPAK PROTIV UMORA I ISCRPLJENOSTI

Jedan od plodova koji odmah podsjete na jesen je šipak. Čaj od šipka neka bude vaš najbolji prijatelj tijekom dana dok uspješno svladavate sve zadatke. Naime, šipak povoljno djeluje na krvni tlak, a njegova konzumacija povezana je s poboljšanjem cjelokupnog kardiovaskularnog sustava.

Šipak će se uspješno boriti protiv umora i iscrpljenosti i osigurati vam produktivnost nakon koje ćete se provjereno osjećati mnogo bolje ostatak dana.

ŠUMSKO VOĆE ZA DOBRO RASPOLOŽENJE

Naspavani ste, poletni i odmorni. Još vam samo nedostaje malo dobrog raspoloženja koje će uljepšati svaki radni dan i vama i kolegama. Naturavita čaj od šumskog voća budi raspoloženje svojom veselom bojom i ugodnim mirisom, okrepljuje te osvježava i opušta. Osim toga, prepun je vitamina C koji čuva vaše oči i vid, pa ako je vaš posao povezan s gledanjem u ekran, neka se na vašem stolu nađe šalica čaja od šumskog voća.

Ne zaboravite tijekom radnog dana uzeti svojih pet minuta, udahnite malo svježeg zraka, osvježite misli i uživajte u Naturavita šalici čaja. 

čajnik / teapot čajnik / teapot

Kako se vodom peremo izvana, tako se čajem peremo iznutra.

kineska izreka

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2022
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita

Centar za postavke privatnosti

Nužne

Kolačići koje koristimo kako bi vaše korištenje www.Naturavita-tea.com stranice bilo brzo, ugodno i sigurno. Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice i ne mogu biti isključeni. Obično se postavljaju kao reakcija na vaše radnje kao što su: postavke privatnosti, prijava, popunjavanje obrazaca.

Marketing

Ovi kolačići se koriste kako bismo prikazali Vama relevantne oglase. Služe sprečavanju ponovnog pojavljivanja istog oglasa i osiguravaju ispravno isporučivanje oglasa na temelju vaših preferencija.

Facebook

Analytics

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice. Oni nam pomažu saznati koje su stranice popularne, a koje manje popularne. Pomažu nam vidjeti kako se posjetitelji kreću na web stranici. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju agregirane su i stoga anonimne. Nećemo znati kada ste posjetili našu stranicu ako ne dopustite ove kolačiće.

Google Analytics

Functional

Onemogućavanjem ovih kolačića ne možete pristupiti video sadržajima na našoj stranici

YouTube