Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Što voćni ili biljni čajevi govore o vama?

Voćni ili biljni? Kada je riječ o čaju, ništa nije svejedno. Ako ste ipak obožavatelj isključivo voćnoga ili isključivo biljnog okusa, možda se pronađete u jednoj od dvije kategorije čajoljubaca: voćni „zauvijek mladi“ čajoljubac ili biljni „praktičar“.

Voćni čajevi svojim slatko-kiselim okusima najviše odgovaraju osobama koje su otvorene, komunikativne i zauvijek „mlade“ duše. Njihova dinamična priroda traži i vesele okuse. Naturavitini novi okusi poput kruške, jabuke i šljive obožavat će svi koji se žele vratiti u djetinjstvo kada su s guštom jeli bakine kolače, najmlađima će uljepšati vesele trenutke s obitelji. Okus acai bobica i maline sigurno će biti favorit čajoljupcima koji se brinu za svoju kožu jer znaju kako dobar učinak acai bobice imaju na kožu i koliko su dobri borci protiv starenja. Aronija, jabuka i crni ribiz ugrijat će sve zimogrozne pričalice dok uživaju raspravljajući o svakidašnjim zbivanjima u društvu najmilijih.

Biljni funkcionalni čajevi favoriti su „praktičnim“ čajoljupcima koji paze na moguće tegobe i tretiraju ih blagodatima prirode. Svoje ispijanje čaja shvaćaju ozbiljno i biraju ga prema njegovoj funkciji, pa za njih možemo reći da su „stare“ duše, praktične i pažljive. Za dubok san pripremaju se uz okus metvice, matičnjaka i naranče, dok ih gurana, đumbir i čili podiže kada trebaju dodatnu dozu energije, koja im je potrebna kako bi istrpjeli voćne pričalice. Grlobolju ne prepuštaju slučaju te odmah ispijaju Naturavita čaj od sljeza jer znaju da je sljez poznat po učinkovitom djelovanju na dišne putove.  

Što voćni ili biljni čajevi govore o vama / What fruit or herbal teas say about you?
čajnik / teapot čajnik / teapot

Kako se vodom peremo izvana, tako se čajem peremo iznutra.

kineska izreka

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2022
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita

Centar za postavke privatnosti

Nužne

Kolačići koje koristimo kako bi vaše korištenje www.Naturavita-tea.com stranice bilo brzo, ugodno i sigurno. Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice i ne mogu biti isključeni. Obično se postavljaju kao reakcija na vaše radnje kao što su: postavke privatnosti, prijava, popunjavanje obrazaca.

Marketing

Ovi kolačići se koriste kako bismo prikazali Vama relevantne oglase. Služe sprečavanju ponovnog pojavljivanja istog oglasa i osiguravaju ispravno isporučivanje oglasa na temelju vaših preferencija.

Facebook

Analytics

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice. Oni nam pomažu saznati koje su stranice popularne, a koje manje popularne. Pomažu nam vidjeti kako se posjetitelji kreću na web stranici. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju agregirane su i stoga anonimne. Nećemo znati kada ste posjetili našu stranicu ako ne dopustite ove kolačiće.

Google Analytics

Functional

Onemogućavanjem ovih kolačića ne možete pristupiti video sadržajima na našoj stranici

YouTube