Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Naši čajevi

Naši čajevi su korisni i ukusni… dolaze u rinfuzi tj. listićima te u filtar-vrećicama sa specijalnim aroma omotačima koji za vas dugoročno čuvaju svježinu okusa, mirisa i učinkovitost napitka.

Da bi Vi mogli vidjeti kvalitetu naših čajeva, sva rinfuzna pakiranja imaju prozorčić kroz koji možete vidjeti kako izgleda cvijet kamilice, sljezov korijen, kopriva…

Brinemo o okolišu pa smo zapakirali naše čajeve u biorazgradive papirnate kutijice, maknuli smo celofan, a svaku filter vrećicu smo stavili u biorazgradivi aroma omotač.

 

Biljni čajevi

Voćni čajevi

 

Funkcionalni čajevi

U filtar vrećicama zamotanim u aroma omotače za praktičnije korištenje

U listićima

čajnik / teapot čajnik / teapot

Ne postoji problem na zemlji koji se ne može ublažiti vrućom kupkom i šalicom čaja.

Jasper Fforde

britanski književnik

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2024
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita