Čaj.hr – Naturavita. Samo čaj.

Domaći proizvođač čaja osvojio prestižne Superior Taste Award medalje

Naturavita čajevi Naranča, cimet, kurkuma te Đumbir i limun osvojili su Superior Taste Award medalje koje International Taste Institute svake godine dijeli najboljim prehrambenim proizvodima na svijetu.

U kategoriji „čaj“, hrvatski proizvođač čaja, Jan-Spider d.o.o. za svoj brand Naturavita osvojio je Superior Taste Award za čak dva svoja čaja. Naranča, cimet i kurkuma te Đumbir limun.

Čaj Naranča, cimet, kurkuma jedan je od najpopularnijih Naturavita okusa koji osvaja prvim gutljajem. Ovaj napitak je prepoznatljiv po slatkoj „zimskoj“ aromi. Osim svog neodoljivog mirisa i okusa, odličan je saveznik protiv prehlade, gripe i bronhitisa zbog svojeg bogatstva vitaminima C, B1, B9 i A te kalijem, kalcijem i vlaknima.

Čaj Đumbir i limun, koji se također nalazi među najpopularnijim čajevima, odlikuje se snažnom aromom i osvježavajućim mirisom. Za đumbir možemo reći kako je riječ o korijenu magičnih svojstava, a uz dodatak limuna, voća koje je prava riznica vitamina C, nastaje glavni zaštitnik našeg imuniteta. Osim što je fantastičnog okusa, ovaj čaj ispunjava energijom i jača organizam.

EVALUACIJA OKUSA OD STRANE VRHUNSKIH STRUČNJAKA

U International Taste Institute, evaluaciju okusa vrše neovisni profesionalni stručnjaci. Proizvode ispituje preko 200 kuhara i sommeliera iz najprestižnijih europskih kulinarskih udruga. Članovi žirija odabrani su zbog dokazanog iskustva u kušanju te davanju konstruktivnih povratnih informacija.  Njihovi talenti su prepoznati na raznim natjecanjima kuhara i sommeliera, kao i od strane renomiranih institucija poput Le Guide Michelin ili Gault & Millau.

medalja_cajevi2
čajnik / teapot čajnik / teapot

Čaj je eliksir života.

Lao Tzu
kineski filozof

Čajni
savjeti

Regulirajte količinu kofeina u svojoj šalici čaja

Želite li više kofeina u svojoj šalici, u vrućoj vodi dulje namačite vrećicu ili listiće čaja. Ako želite eliminirati i do 80 % kofeina, kratko namačite čaj, a zatim ga ponovno prelijte svježom kipućom vodom.

Savršen čaj ovisi o temperaturi vode

Kada pripremate čaj, upotrijebite čajnik. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici, koliko god one praktične bile, nećete moći lako postići idealnu temperaturu vode u kojoj se čaj treba namakati. Idealna temperatura ovisi o vrsti čaja koji pripremate.

Čaj čuva bjelinu vaših zubi

Dodajte nekoliko kapi mlijeka u čaj i time spriječite stvaranje neprivlačnih mrlja na zubima. Samo jedna kap mlijeka u čaju može biti učinkovitija od paste za izbjeljivanje.

arrow arrow
NATURAVITA      Copyright 2022
naturavita naturavita naturavita naturavita naturavita

Centar za postavke privatnosti

Nužne

Kolačići koje koristimo kako bi vaše korištenje www.Naturavita-tea.com stranice bilo brzo, ugodno i sigurno. Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice i ne mogu biti isključeni. Obično se postavljaju kao reakcija na vaše radnje kao što su: postavke privatnosti, prijava, popunjavanje obrazaca.

Marketing

Ovi kolačići se koriste kako bismo prikazali Vama relevantne oglase. Služe sprečavanju ponovnog pojavljivanja istog oglasa i osiguravaju ispravno isporučivanje oglasa na temelju vaših preferencija.

Facebook

Analytics

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice. Oni nam pomažu saznati koje su stranice popularne, a koje manje popularne. Pomažu nam vidjeti kako se posjetitelji kreću na web stranici. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju agregirane su i stoga anonimne. Nećemo znati kada ste posjetili našu stranicu ako ne dopustite ove kolačiće.

Google Analytics

Functional

Onemogućavanjem ovih kolačića ne možete pristupiti video sadržajima na našoj stranici

YouTube